معرفی گروه

معرفی گروه کارآفرینی گردشگری

گروه مدیریت کارآفرینی گردشگری از زیر مجموعه دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ می باشد. دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان یک دانشگاه پیشرو و نوآور همواره به دنبال ایجاد رشته ها و گروه های جدید بر اساس نیازهای واقعی جامعه در بخش های مختلف صنعت و خدمات بوده و هست. بنابراین دانشکده علوم گردشگری با همین پشتوانه فکری در 6 مهر ماه سال 1391، مصادف با روز جهانی گردشگری، به عنوان نخستین دانشکده علوم گردشگری کشور با سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری افتتاح گردید. شد. همین تفکر نوآورانه و خلاقانه در تمامی دانشکده از جمله در دانشکده علوم گردشگری نیز به شکل عمیق و گسترده جاری بوده و این دانشکده از بدو تاسیس به دنبال تعریف و ایجاد رشته های جدید بر اساس نیاز بازار و صنعت گردشگری کشور می باشد. گروه مدیریت کارآفرینی گردشگری دقیقا برخاسته از همین رویکرد و تفکر آموزشی و توسعه ای است. ماموریت این گروه ایجاد فضای فکری، آموزشی و پژوهشی نوآورانه، خلاقانه و کارآفرینانه در صنعت گردشگری کشور که دنیایی از فرصت ها در آن نهفته است. در راستای این ماموریت تحول و ارتقاء سطح آموزش و پژوهش کارافرینانه در صنعت گردشگری، تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد، خلاق و نواور با توجه به نیاز روز گردشگری کشور است. گروه مدیریت کارآفرینی گردشگری همواره در تلاش هست با استفاده از اساتید مجرب در حوزه های مختلف گردشگری و کارآفرینی، برگزاری کارگاه ها و دوره های تخصصی کاربردی، برگزاری سفرهای علمی در کنار دوره های آموزشی آکادمیک، دانشجویان و دانش آموختگان کارآزموده، حرفه ای و کارآفرین به جامعه علمی، پژوهشی، بازار و صنعت گردشگری عرضه نماید.